Кліп зняли у церкві та змусили дівчат цілуватися на камеру

Після виходу кліпу українських музикантів Христини Соловій та Сергія Жадана “Серце” не вщухає скандал через те, що відеоробота була знята у церкві. Суспільство збурило не те що знімання провели у храмі, а те, що в церкві цілувалися дівчата.

Відповідь Соловій на хейт

Христина Соловій вважає що тим, хто критикує виконавців за цей кліп, варто задуматися про мистецтво та перестати поширювати негатив.

“Хочу звернутися до хейтерів нашої нової відеороботи із Сергієм “Серце”. Ви б краще занурювалися більше й глибше в українське мистецтво, українську попкультуру. Вона у нас дуже глибока, і там дуже багато цікавих речей для вашого усвідомлення і прийняття”, – сказала співачка.

Вона вважає, що якби суспільство “більше розуміло та глибше відчувало”, то у медіапросторі було менше негативу.

Скандал довкола нового кліпу Соловій та Жадана

21 жовтня кліп на пісню “Серце” Сергія Жадана та Христини Соловій з’явився на YouTube. Його було знято у церкві Святого Андрія Первозваного у Львові. У цій відеороботі є кадри з одностатевими парами.

Пресслужба храму після виходу відеороботи оприлюднила наступну заяву:

“Хочемо виступити з приводу появи в мережі інтернет кліпу “Серце”, за участю Христини Соловій та Сергія Жадана. Ми вже звернулися до них з проханням про видалення даного кліпу, оскільки він пропагує антихристиянські цінності та порушує суть та сценарій кліпу, про який ми наперед не були поінформовані”.

Раніше співачці Ользі Поляковій довелося виправдовуватися за виступ на скандальному весіллі Роксолани Москви та Ростислава Ільницького.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦