До російського удару тут сортували й відправляли вантажі

21 жовтня російська ракета вбила 6 працівників Нової пошти у Харківській області. 17 людей отримали поранення, частина з постраждалих знаходиться у реанімації у вкрай важкому стані.

Унаслідок удару загинули: Олександр Темніков (31 рік), Дмитро Герасічкін (30 років), Артем Акопов (21 рік), Олександр Біжанов (22 роки), Владислав Панков (28 років) та Олексій Єрмола (23 роки).

На сторінці Нової пошти у Фейсбуці опублікували фото наслідків російської атаки на термінал.

“Удар по терміналу Нової пошти на Харківщині 21 жовтня 2023 черговий раз показав, що РФ — країна-терорист”, – йдеться в описі до цих світлин.

Також Нова пошта опублікувала відео, зняте камерами спостереження всередині терміналу за секунди, як туди прилетіла російська ракета.

“Це процес розвантаження вантажівок. Ще один доказ, що це – цивільний обʼєкт… Ми доставляємо звичайні посилки та вантажі. Усе те, що зв’язує людей з мирним життям, турботу рідних, життєво необхідні речі. Допомагаємо багатьом благодійним та волонтерським організаціям”, – йдеться у коментарі підприємства.

Зазначається, що Нова пошта щодня опрацьовує величезну кількість відправлень, серед яких гуманітарна допомога, зокрема, й для військових.

“Але жодної зброї у нас ніколи не було. РФ в черговий раз пробиває дно пропаганди, намагаючись виправдати свій воєнний злочин проти цивільних людей та важливої соціальної інфраструктури”, – додали у Новій пошті. коментуючи скандальну заяву російської пропагандистки Ольги Скабєєвої, що вантажівки підприємства перевозили військове озброєння.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦