Вже на той час Євген Стипанюк погано ставився до жінок

Українськ військовослужбовиця Євгенія Емеральд (позивний Жанна Д’Арк) зі скандалом розлучається з чоловіком Євгеном Стипанюком. Жінка стверджує, що її колишній увесь час їхнього подружнього життя був страшенним аб’юзером.

Євгенія розповіла, що шість років тому Євген був учасником романтичного реаліті-шоу, намагаючись “прокласти собі дорогу” у світ шоубізнесу. Це було шоу “Серця трьох” (4 сезон, 6 випуск).

Участь Стипанюка у шоу

«І хто ще з нас піариться? Він синові казав, що одружився заради піару, і що дитину зробив, бо я сильно просила. Боже, як мені соромно, що я була його дружиною», – додала Євгенія.

На відео, яке опублікував Жанна Д’Арк, можна побачити фрагмент, де її колишній чоловік після побачення з дівчиною сказав, що розірвав попередні стосунки через спротив батьків дівчини. А ще тому, що у неї був син від попереднього шлюбу.

Коли дівчина з шоу відмовила Євгену у стосунках, він прокоментував це наступним чином: “Я робив все, що належить справжньому чоловіку. Фрукти, шампанське, вино. Я й так набрав на 1000 грн. Мені хтось буде компенсувати?”.

Історія скандалу з Емеральд та Стипанюком

Нагадаємо, військовослужбовиця Євгенія Емеральд 19 жовтня заявила про домашнє насильство з боку чоловіка Євгена Стипанюк. Вона опублікувала у соцмережах їхнє листування, в якій Євген обзивав її та погрожував фізичною розправою. Сама Євгенія заявила, що не мовчатиме та розповість усю правду про їхні стосунки. Вона виконала обіцянку та опублікувала кілька відео та фото, що засвідчили факт аб’юзу з боку Євгена Стипанюка.

В одному з постів в Інстаграм жінка заявила, що її чоловік отримує гроші від держави як військовослужбовець, хоча на фронті він не був, натомість “відсиджується в Києві”.

Також Євгенія опублікувала зізнання дівчини, яка звинуватила Стипанюка у сексуальній нарузі.

Нагадаємо, в Україні активізувалася секта АллатРа, лідер якої нагадує Путіна та пропагує кремлівські наративи.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦