Співака та композитора запідозрили у подружній зраді

Відомий співак і композитор Валерій Меладзе прокоментував розлучення свого брата Костянтина Меладзе з українською співачкою Вірою Брежнєвою.

Він зауважив, що в соцмережах заявляють, що Костянтин мав розбіжності з Вірою у поглядах щодо російської війни в Україні. Однак, запевнив Валерій, справжня причина значно складніша.

Причина розлучення Віри та Костянтина

За словами Валерія Меладзе, сімейні розбіжності стали головною причиною розлучення Костянтина Меладзе і Віри Брежнєвої. Він відкинув обвинувачення у політичних поглядах, стверджуючи, що Костянтин Меладзе є аполітичним і не мав відношення до суспільно-політичних питань.

“Ну, як можна придумати таке безглуздя?! Костя — абсолютно аполітичний. У них своїх розбіжностей вистачає, сімейних”, – сказав він.

Розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе стало предметом загальної уваги ще від червня минулого року. Однак лише на початку жовтня цього року співачка офіційно підтвердила, що вони більше не разом, і експодружжя не коментує, що саме спричинило їхнє розставання.

Нагадаємо, після 10 років співпраці співачка Христина Соловій розірвала контракт зі Святославом Вакарчуком.

У Меладзе новий роман?

У той час як причина розлучення залишається загадковою, в соціальних мережах активно обговорюють можливий роман Костянтина Меладзе з колишньою учасницею гурту “ВІА Гра” Софією Тарасовою. Співачка Софія Тарасова нещодавно прокоментувала чутки про її стосунки з Костянтином Меладзе.

Тарасова зазначила, що “союз з Костянтином Меладзе завершився лише піснею”, яку вони записали в дуеті місяць тому.

“Правда така, що нас не пов’язує нічого більше, окрім творчого союзу двох музикантів, які бажають створити щось гарне, справжнє, чесне та подарувати це світові”, – сказала Тарасова.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦