Мультики дозволяють швидко переміститися до вигаданих світів, знайти нових друзів, завдяки персонажам, що оживають на екрані. Також ви побачите захопливі історії.

Видання OBOZ.UA запропонувало обов’язково переглянути п’ять неймовірно цікавих анімаційних фільмів, які вийшли на великий екран від 2018 по 2021 рік.

Раніше ми писали, що науковці визначили найкращу позу для сну.

Рая та останній дракон

Пригодницький мультфільм вийшов у прокат у 2021 році та розповість цікаву історію про молоду войовничу принцесу Раю, яка вирішила знайти останнього дракона та врятувати власне королівство від зла.

Виробництво – Disney Animation Studios, країна – США, тривалість – 107 хвилин.

Ґрінч

Головний персонаж – буркотливий зелений Грінч, який хоче вкрасти Різдво у людей, щоб відкрити для себе справжній дух свята. Це класична казка, яку треба дивитися у сніжну погоду та з чашкою какао.

Виробництво – Illumination Entertainment, країна – США, тривалість – 85 хвилин. Мультфільм вийшов 2018 року.

Смолфут

Головний персонаж – єті, на ім’я Міґо, який з’ясував про існування людей. Ця гумористична стрічка порушує питання прийняття та виклику суспільним нормам.

Виробництво – Warner Animation Group, країна – США, тривалість – 96 хвилин. Мультик вийшов 2018 року.

Монстри на канікулах 3

У мультфільмів від Sony Pictures Animation розповідається про Дракулу та його друзів-монстрів, які разом вирушили у круїз. На них очікують романтичні курйози, дружба, любов, підтримка.

Країна – США, тривалість – 97 хвилин. Анімаційна картина з’явилася у 2018 році.

Юні титани, вперед!

Мультик-бойовик розповідає про супергеройську команду “Титанів”, які хочуть стати всесвітньовідомими. У стрічці висміюються дії героїв, але сюжет насичений та веселий.

Виробництво – Warner Bros. Animation, тривалість – 84 хвилини, рік випуску – 2018.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦