Ілларіон Павлюк виконуватиме функції, які раніше були доручені Ганні Маляр

Український письменник та розвідник Ілларіон Павлюк призначений на посаду начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони України

Кадрові зміни в Міністерстві оборони

На своїй сторінці у Facebook Ілларіон Павлюк повідомив про своє призначення та виразив подяку міністру оборони Рустему Умєрову за цю можливість. Письменник та розвідник зауважив, що він готовий до нових викликів та завдань, пов’язаних із новою посадою.

Досвід та професійність нового керівника

43-річний Ілларіон Павлюк відзначився як популярний письменник, розвідник, журналіст та документаліст. Він є учасником російсько-української війни та відомий своєю творчістю. Павлюк висловив гордість своєю причетністю до ГУР та зазначив, що робота в цій сфері є частиною його життя.

Реакція Ганни Маляр

Колишня начальниця Управління преси Міністерства оборони Ірина Маляр пояснила, що посаду не можна займати вічно, і виразила підтримку Ілларіону Павлюку. Вона наголосила, що він вже має досвід роботи в міністерстві та є професіоналом у військовій сфері.

Завдання та амбіції нового керівника

Ілларіон Павлюк виразив впевненість у виконанні нових завдань та величезній відповідальності, пов’язаній з посадою начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони. Він завершив своє повідомлення так: “Приймаю нову посаду начальника Управління преси та інформації Міністерства оборони. Нові задачі, новий амбітний напрямок, величезна відповідальність. Дякую міністру оборони за те, що повірив в мене й мою команду! Разом — до перемоги!”.

Нагадаємо, військовий експерт Олексій Мельник спрогнозував тривалість війни в Україні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦