Цей автомобіль жінка купила, працюючи в ДБР

На початку жовтня колишня співробітниця Державного бюро розслідувань Роксолана Москва відгуляла гучне весілля. Лише за торт молодята виклали 100 тисяч гривень.

Видання LVIV.MEDIA з’ясувало, що 27-річна наречена, коли працювала в ДБР, змогла придбати елітний позашляховик Audi Q8. Автомобіль був куплений прямо з салону й обійшовся жінці у 2,3 млн грн.

Черговий скандал Роксолани Москви

Видання дізналося, що позашляховик було куплено 2021 року. Відтоді жінка встигла кілька разів порушити ПДР. Лише за неправильне паркування її штрафували 7 разів. Однак і на цьому скандали не закінчилися. Дані з автоматизованої системи виконавчого провадження свідчать, що Роксолана не сплачувала штрафи вчасно. Виконавчій службі доводилося стягувати з неї борги.

Елітне весілля експосадовців прокуратури та ДБР

7 та 8 жовтня у п’ятизірковому комплексі Emily Resort поблизу Львова колишній прокурор 31-річний Ростислав Ільницький та колишня чиновниця ДБР 27-річна Роксолана Москва відгуляли гучне весілля, на яке було запрошено 800 людей.

Гостей на весіллі розважали українські зірки, серед яких Оля Полякова, Дзідзьо та Олександр Пономарьов.

Реакція ДБР на скандал

У Держбюро розслідувань наголосили, що не відповідають за вчинки колишньої посадовиці. Радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сап’ян зауважила: “ДБР не може нести й не несе жодної юридичної чи моральної відповідальності за її вчинки”.

Раніше ми розповідали, як дівчина купила дизайнерське весільне вбрання всього за 25 доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦