42-річна Сара Вілкінсон з Великої Британії втомилася шукати свого чоловіка і вирішила зігратися весілля сама із собо.

Британка збирала кошти майже 20 років на весілля мрії, але не знайшла собі пари. Про дивну церемонію розповіли журналісти ВВС.

Раніше ми розповідали, як дівчина купила дизайнерське весільне вбрання всього за 25 доларів.

Жінка втомилася чекати відповідного партнера

Весільний букет

42-річна британка провела весільну церемонію у місті Феліксстоу, витративши на це 10 тисяч фунтів стерлінгів (майже 12 тисяч доларів США). На цю подію вона заощаджувала роками.

Така ідея у неї з’явилася у 40 років під час поширення пандемії COVID-19. Вона роками заощаджувала та придбала собі обручку з діамантом. Жінка мріяла, що чоловік зробить їй пропозицію саме з таким кільцем.

Як відбулася святкова весільна церемонія

Весілля - весільна церемонія

На весілля Сари прийшло 40 людей: члени родини та друзі, які були абсолютно не здивованими та раділи за жінку.

Британка розповіла, що весілля минуло чудово та було ідеальним, оскільки вона була у центрі уваги. Попри те, що церемонія була неофіційною, але її ощасливило таке весілля. Адже всі заощаджені кошти вона витратила на те, про що так давно мріяла.

На весілля Сара одягнула білу сукню з блискітками, а до вівтаря її вела матір. Також у неї був величезний торт з фігуркою нареченої, яка цілує жабу.

Утім, британка ще досі сподівається, що зустріне чоловіка, який призначений їй долею.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦