Чоловік запросив на побачення до ресторану дівчину. Він планував випити разом вина та повечеряти.

Про це розповіла любителька морепродуктів у TikTok @equanaaa. Вона налякала свого супутника, оскільки з’їла майже 50 устриць.

Раніше ми писали, що зниклий кіт возз’єднався з сім’єю через 12 років.

Що замовила дівчина на побаченні?

Чоловік з Атланти (США) запросив дівчину разом повечеряти в ресторані, випити вина. Проте вона накинулася на устриці, з’ївши чотири дюжини. Морепродукти коштували 15 доларів за порцію.

Жінка злякала хлопця, з'ївши майже 50 устриць

Проте жінка не зупинилася з їжею. Вона замовила собі крабові котлети, а також картоплю. Все запила мартіні.

Як відреагував чоловік на апетит своєї супутниці?

За словами Еквани, чоловік був шокований та дивився на неї, як на божевільну. Але це її ніяк не зачепило і вона сказала, що це він її запросив, тому продовжуватиме їсти.

На відео чутно, що любителька морепродуктів голосно ковтає та прицмокує. Загалом вона провела дуже добре час, а їжу оцінила на 10 з 10.

@equanaaa #hebrokeyallendofstory #fontainesoysterhouse #oysters ♬ original sound – EquanaB

Коли чоловік побачив рахунок на 184 долари, то вибачився та сказав, що йому терміново треба в туалет. Саме в цей момент він втік і більше не повернувся до дівчині, якій довелося самостійно оплачувати вечерю.

Еквана сильно розгнівалася і надіслала чоловіку повідомлення про це. Але він відписав, що пропонував тільки випити, а не їсти так багато їжі. Чоловік вирішив дотриматися свого слова та запропонував повернути гроші за напої.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦