Через навантаження у хлопця почалися панічні атаки

Програміст Ерік Ву, який працював у високооплачуваній компанії Meta, вирішив звільнитися через постійний стрес, який призвів до панічних атак. Він розповів про свій досвід виданню Business Insider.

Перемоги на початку кар’єри

У 2016 році Ерік Ву отримав пропозицію працювати у компанії Facebook після успішних співбесід із Google та Palantir. Для нього ця пропозиція була досягненням заповітної мети, і він обрав Facebook через його стартаповий характер і менше “корпоративності” порівняно із Google.

Поступове зростання стресу

Перші півтора року у Facebook були чудовими для Еріка, але з часом робочий графік став виснажливим. Він почав відчувати тривожність та панічних атак. Свій робочий день він починав о 7:00 ранку і працював до пізнього вечора, змушуючи себе постійно думати про роботу.

Перша панічна атака

У листопаді 2019 року Ерік пережив свою першу панічну атаку, працюючи з дому. Цей досвід виявився дуже страшним для нього, і він навіть не знав, що це – панічні атаки. З часом такі напади почали траплятися все частіше, загострюючи його стан.

Втрата сенсу роботи

З березня по вересень 2020 року Ерік відчував себе занудженим та втратив сенс своєї роботи. Він не міг концентруватися на кодуванні та не виконував дедлайни. В Meta встановлені високі стандарти якості коду, і від розробників вимагається точно дотримуватися дизайну та архітектурних стилів компанії.

Вирішальний крок

Хоча робота в Meta приносила йому прибуток близько $370,000 на рік, Ерік Ву вирішив звільнитися, бо відчув, що ця робота не відповідає його потребам та важко псує його фізичне та психічне здоров’я. Звільнення дозволило йому зосередитися на нерухомості та пасивному доході, які забезпечили його фінансову стабільність та свободу для подальших пошуків в житті.

Пропонуємо дізнатися більше про аферистів, які через соцмережі виманюють гроші у довірливих людей.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦