Розрив королівської пари обговорюється з 2007 року

Під час відвідин матчу з регбі у французькому Марселі принцесу Уельську Кетрін зустрічав натовп фанатів. Деякі з них тримали плакати з написами, які закликали Кетрін розлучитися з Вільямом – сином короля Карла III, який має успадкувати трон.

Зокрема, фанати тримали плакати з такими написами: “Розлучайся і виходь за мене заміж!”, “Ні, не він, Кейт, а я”. Ці фото опубліковані у соцмережі X.

Нагадаємо, Вільям та Кетрін у шлюбі перебувають понад 12 років. Пара виховує трьох дітей – двох синів Джорджа та Луї, й дівчинку Шарлотту.

Влітку 2023 року колишній королівський кореспондент BBC Дженні Бонд розповіла про стосунки Кейт Міддлтон та принца Вільяма. Вона каже, що вони засновані на дружбі, “пристрасті та взаємній повазі”.

Дженні зауважила. що пара знайома вже більш як 20 років і що за весь цей час Вільям “прикипів” до Кейт, оскільки вона стала головною жінкою у житті принца.

Раніше ми писали, що дівчина купила дизайнерське весільне вбрання всього за 25 доларів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦