Відомий український телеведучий та гуморист Сергій Сивохо помер у 54 роки. Життя колишнього учасника КВК забрала хронічна хвороба легень.

Смерть артиста настала о 5:40 ранку вівторка, 17 жовтня, у Німеччині. Першою про це сповістила його подруга Світлана Бердецька на Facebook-сторінці.

Раніше ми писали, що помер відомий актор, який зрадив Україну у 2014 році.

Перші подробиці смерті Сивохо

Сергій Сивохо помер у 54 роки

Світлана Бердецька розповіла, що Сивохо був її великий друг з Ізраїлю, ніжно кохана людина. Також Сергій Анатолійович був чудовим артистом, якого їй сильно бракуватиме. До сумного допису вона прикріпила більше десятка фотографій з другом.

Причини смерті та стан артиста напередодні

Перед смертю Сивохові стало зле і вночі він вже був у важкому стані. Також співчуття щодо смерті коміка висловив телеведучий Олексій Суханов на своїй Instagram-сторінці.

Олексій Суханов про смерть Сивохо

Раніше Сивохо в інтерв’ю журналістам розповідав, що з дитинства страждав на бронхів з астматичними проявами. З цієї причини він мав надлишкову вагу, задишки та кашель.

У 2017 році його вага становила 195 кг і в нього виявили виразку шлунку. Артист втрачав кров та почувся слабким. Лікарі порадили йому схуднути, тому він активно почав працювати. В 51 рік він зміг втратити 50 кг, але стан здоров’я його не покращився.

Крім цього, у легенях Сивохо накопичилася рідина і його ввели в штучну кому. У нього виникли проблеми з пересуванням.

Діяльність Сивохо після початку повномасштабної війни

Сергій Сивохо помер - подробиці смерті Сивохо - причини смерті Сивохо

Сергій Сивохо тимчасово зупинив свою медійну діяльність навіть після повномасштабного російського вторгнення та зник з радарів ЗМІ. У своїх соцмережах він продовжував вітати шанувальників з релігійними святами та звітував про волонтерство.

Коротка біографія Сивохо

Сергій Сивохо біографія

Сергій Сивохо родом з Донецька, навчався у політехнічному інституті на інженера-металурга. Другу вищу освіту здобув за спеціальність “Економіст-юристконсультант”.

Прославився він після того, як грав за команду “Дрім-Тім” у КВК. Згодом він почав зніматися у фільмах та був телеведучим у різних розважальних шоу (“Прихована камера”, “Моя хата скраю”, “Як стати зіркою”).

Від 2011 по 2013 рр. Сивохо став креативним продюсером “Великої різниці по-українськи”. Згодом став одним із продюсерів студії “Квартал 95”. Коміка запросили як тренера “Ліги сміхи”.

Сергій Анатолійович також був у політиці. 2019 року балотувався до українського парламенту від “Слуги народу”. Того ж року став радником секретаря Ради національної безпеки та оборони з питань реінтеграції окупованих територій.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦