Співачка вважає, що не зобов’язана перевіряти, звідки гроші у замовників

Українська співачка Ольга Полякова була однією з низки артистів, що виступали на весіллі колишнього прокурора Ростислава Ільницького та ексспівробітниці ДБР Роксолани Москви.

У соцмережах з’явилися фото та відео з пишного святкування, яке колишні посадовці силових органів організували під час війни.Лише весільний торт обійшовся парі у 100 тисяч гривень.

Реакція Полякової на критику

Артистка у своєму Instagram опублікувала відео, в якому запевнила, що поняття не мала, перед ким виступає. Вона знала лише імена молодят. Також Полякова зауважила, що в її компетенцію не входить перевірка доходів замовників.

“Невже ви думаєте, що мені взагалі надають таку інформацію, окрім листа, на якому написані імена? Мені цікаво зробити свою роботу, а моя робота – точно не аудит і не розслідування, звідки в них гроші. На це є спеціальні органи, які мають це перевіряти”, – додала вона.

Визнала помилку

Артистка також наперед попередила, що й надалі виступатиме на подібних заходах, але буде уважніше перевіряти замовників.

Однак вона додала, що точно не “займатиметься аудитом”.

“Ми зробили висновки й будемо так само уважніше до своїх виступів в Україні, як і до виступів за кордоном. Я точно не займатимуся аудитом, це не моя справа”, – сказала Ольга.

Що відомо про скандальне весілля

На початку жовтня весілля зіграли колишній прокурор Ростислав Ільницький та його обраниця Роксолана Москва, яка працювала у Державному бюро розслідувань.

Пара гуляла два дні – 7 та 8 жовтня. Святкування влаштували у п’ятизірковому комплексі Emily Resort поблизу Львова. За даними ЗМІ, у перший день весілля пару вітали 300 гостей, а на другий день святкування зібралося 500 людей.

Для гостей співали Олександр Пономарьов, Ольга Полякова, Дзідзьо. Ведучим церемонії був Григорій Решетніков – відомий український телеведучий.

Нагадаємо про скандал на похороні Ніни Матвієнко. Прощатися з артисткою прийшли зрадники “кролики”.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦