На прощання з Ніною Матвієнко несподівано з’явилися гумористи-зрадники з дуету “Кролики” Володимир Данилець та Володимир Мойсеєнко, які підтримали загарбницьку політику РФ.

Минулого року артисти навіть скаржилися, що їх цькують українці та скасовують їхні виступи. Вони часті гості на шоу російських пропагандистів. Про це повідомляє Музвар.

Раніше ми писали, що Стівен Фрай у Києві ховався від російських ракет.

Данилець і Мойсеєнко прийшли попрощатися з Ніною Матвієнко

Володимир Данилець і Володимир Мойсеєнко прийшли на похорон Ніни Матвієнко

Дует “Кролики” з’явилися у Національній Філармонії України 11 жовтня, щоб провести в останню путь “голос українського народу” Ніну Митрофанівну Матвієнко.

Данилець та Мойсеєнко ще 2022 року скаржились на президента України Володимира Зеленського та погане ставлення українців.

Що відомо про скандал довкола гумористів

Володимир Данилець - Володимир Мойсеєнко

У 2022 році на російському пропагандистському каналі Данилець та Мойсеєнко жалілися про цькування в Україні, адже пісня початку повномасштабної війни артисти продовжили заробляти криваві рублі у РФ. Вони не виступили на підтримку України, вирішивши краще мовчати.

Також “кролики” виражено підтримують загарбницькі дії Кремля. У квітні поточного року у США та Канаді їхнім концертам об’явили бойкот. Завдяки українській делегації виступи були все ж скасовані.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦