Тварина зникла ще у 2011 році

У США кіт, який зник у 2011 році, був знайдений у 2023 році. Про це повідомляє upi.com.

Чотирилапий з’явився на задньому дворі офіцера з контролю за тваринами в Блайті, штат Каліфорнія. Офіцер Далтон Черчвелл просканував кота на наявність мікрочипа, який виявив, що це Баттерс, домашній улюбленець родини Кастелліно з Сан-Дієго.

Кастелліно переїхали до Стенвуда, штат Вашингтон, у 2015 році. Вони були шоковані, коли дізналися, що Баттерс знайшовся.

“Це було просто неймовірно. Я так вдячний офіцеру Черчвелу за те, що він зміг упізнати Баттерса”, – сказав Анджело Кастелліно.

Фонд ASK, некомерційна організація, що займається підтримкою відділу обслуговування тварин, запропонував сплатити рахунок за переліт Баттерса до Сіетла. Волонтер Ларрі Рудольф супроводжував кота у подорожі та передав його Кастелліно.

Баттерс зараз обживається вдома зі своїм братом Барнаклсом. Сім’я не знає, як їхній кіт подолав понад 320 км із Сан-Дієго до Блайта.

Раніше ми писали, що небезпечні види тварин і рослин активно ширяться світом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦