У Києві зранку 12 жовтня озброєний чоловік зайшов у приміщення офісної будівлі на бульварі Вацлава Гавела у Солом’янському районі. Погрожуючи зброєю він змусив охоронців вийти з будівлі та здійснив кілька пострілів.

Захоплення бізнес-центру у столиці

На місце події прибули спецпризначенці поліції КОРД. Вони провели переговори зі зловмисником і затримали його. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Слідчо-оперативна група встановлює обставини та мотиви скоєного.

Деталі інциденту

За інформацією поліції, озброєний чоловік зайшов у приміщення бізнес-центру близько 10:00 ранку. Він погрожував охоронцям зброєю і змусив їх покинути будівлю. Далі він здійснив кілька хаотичних пострілів та погрожував встановити «розтяжку» біля вхідних дверей, аби не пустити всередину правоохоронців.

На місце події прибули спецпризначенці поліції КОРД. Вони провели переговори зі зловмисником і затримали його без застосування зброї.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слідчо-оперативна група встановлює обставини та мотиви скоєного.

Коментар поліції:

“Ми вдячні спецпризначенцям поліції КОРД за швидку та професійну роботу. Завдяки їхнім діям вдалося запобігти можливим жертвам”, – заявив начальник поліції Києва Іван Виговський.

Раніше стало відомо, скількох поліціянтів в Україні підозрюють у державній зраді та колабораціонізмі.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦