Жінка випадково дізналася про те, що чоловік їде на відпочинок з коханкою, і вирішила зіпсувати їм відпочинок. Для цього вона чотири тижні збирала докази зради.

Коханкою чоловіка стала його заміжня колега, пише Mirror.

Раніше ми писали, що чоловік спіймав рибу з “людськими зубами” та встановив рекорд.

Як жінка викрила, що чоловік має коханку

Зрада у стосунках

Жінка випадково помітила на скриншоті Amazon, який їй надіслав чоловік, адресу доставки до незнайомої жінки. Це її стурбувало, тому вона вирішила дізнатися, у чому справа, та які секрети приховує її чоловік. Для початку жінка перевірила історію пошуку, електронну пошту.

Згодом жінка дійшла висновку, що чоловік зустрічається з заміжньою, з якою ще й разом працює, але вона мешкає на іншому кутку країни, через що організовуються ось такі “робочі поїздки”. Після цього дружина підтвердила власні спостереження, знайшовши низку електронних листів про їхні спільні подорожі, подарунки, які чоловік купував коханці, та гроші, які їй надсилав.

Всі ці докази вона збирала майже місяць. Чоловік, нічого не підозрюючи, знову збирав речі для нової “робочої подорожі”, звісно з коханкою. Але жінка вирішила помститися.

Який план помсти придумала жінка для чоловіка-зрадника

Валіза

Коли чоловік збирав валізу, вона поклала всі зібрані докази в конверт і приклеїла його всередину валізи, під підкладку. Туди ж вона додала лист на 10 сторінок, у якому пояснила, що хоче з ним розлучитися.

Адже зрадник орендував для себе і коханки розкішний спа-курорт, де був спільний масаж, кулінарні курси. Він навіть придбав їй дорогий комплект білизни, а також вже спланував їхню спільну подорож у Вегас.

Це дуже сильно розлютило жінку. Тому вона запланувала також надіслати чоловіку і коханці повідомлення, що все знає, хоче розлучення, але тільки після того, як вони зареєструються в готелі. У листі жінка написала спеціальний розділ для коханки, і хоче переконатися, що вона це прочитає. Копію вона отримає на електронну пошту.

Як відреагував чоловік на викриття дружини

Чи потрібно говорити про зраду

Чоловік заблокував свою дружину, коли був на відпочинку. Але вона змогла поговорити з коханку, після чого сильно розгнівалася. Але зрадник все ж вийшов на зв’язок та погодився на розірвання шлюбу. У подружжі двоє спільних дітей, тому жінку шокувала його відповідь.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦