Дружину відомого дубайського мільйонера Лінду Андраде захейтили за те, що вона витратила 2,5 млн доларів за тиждень.

Жінка виставляє своє розкішне життя на показ, що викликало обурення у людей. Такими відео вона ділиться у TikTok, де вже зібрала майже 800 тисяч фоловерів.

Раніше ми писали, що дівчина купила дизайнерське весільне вбрання всього за 25 доларів.

Чим оскандалилася Лінда Андраде

Ріккі Андраде та Лінда Андраде

Лінда вийшла заміж за дуже багатого магната ринку Forex і Crypto Ріккі Андраде у 19 років. Нині їй 23 роки і вона проголосила себе “справжньою дубайською домогосподаркою”.

У своєму TikTok вона не соромиться показувати розкішне життя, красиві та дорогі подарунки від чоловіка та свої витрати. Адже за день Лінда може витратити шалені суми грошей. До прикладу, вона за один день витратила 16 тисяч доларів, каву п’є із золотої чашки, а день народження святкувала на Бурдж-Халіфі.

На що дружина мільйонера витратила 2,5 млн доларів за тиждень

Дружина мільйонера

Проте Лінда переплюнула навіть себе, оскільки всього за сім днів змогла витратити 2,5 млн доларів. Це відео набрало 580 000 переглядів на TikTok.

Ці витрати були розбиті на депозит у розмірі 1 411 008 доларів. Крім цього, дружина мільйонера сходила на шопінг, де витратила 356 214 доларів, на 7210 доларів придбала шоколаду, на 201 200 доларів – золото. Також вона витратила 229 141 долар готівкою, але й не забула розважатися, де залишила 52210 доларів. Прогулянка їй обійшлася у 216 789 доларів.

@lionlindaa Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire ♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Як користувачі мережі відреагували на розкішне життя Лінди

Лінда Андраде - звичайна дубайська домогосподарка

Користувачі мережі обурюються, що Лінда займається марнотратством, ще й дратує людей цим. Дехто вважає, що вона не витрачає стільки, а цифри просто вигадує.

В одному з відео Ріккі сказав, що заробляє щомісяця від 150 тисяч доларів. За словами самої Лінди, з коханим вона познайомилася ще у 16 років, коли той працював посудомийником. Жінка стверджує, що одразу побачила амбіції в чоловікові і вважає, що важливо бути з тим, хто ставиться до тебе не так, як до л*йна.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦