KOLA з бомбосховища записала звернення до шанувальників

Українська співачка KOLA перебувала в Ізраїлі, коли палестинське терористичне угруповання ХАМАС почало скидати бомби на Ізраїль.

Настя Прідіус (відома як KOLA) в Instagram написала: “Я в Ізраїлі. Це треш. Я з однієї війни приїхала в іншу війну. В іншій країні це страшніше. Чесно, вони як скажені, вони як збожеволіли”.

Вона розповіла, що не може вилетіти з Ізраїлю, бо її рейс скасований.

“Мій рейс скасували, поки я не розумію, що робити. Я перебуваю в чужій країні, де неадекватні сусіди іроди з усіх боків… Які неконтрольовані й можуть робити все, що їм спаде на думку”, – додала вона.

Тим часом: Іран не визнає свою відповідальність за збиття літака авіакомпанії МАУ рейсу PS752, який розбився біля аеропорту Тегерана 8 січня 2020 року

Де саме перебуває KOLA, вона не уточнила, однак зауважила, що ховалася від ракетних ударів у бомбосховищі.

Згодом співачка повідомила, що знайшла рейс на Варшаву й збирається вилетіти до Польщі.

Нагадаємо, 7 жовтня палестинський рух ХАМАС обстріляв ізраїльську територію, запустивши до 3 тисяч ракет. Армія оборони Ізраїлю оголосила антитерористичну операцію «Залізні мечі». Згодом влада країни оголосила перехід у стан війни.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦