Американський рибалка упіймав рибу-рекордсменку, у якої був повний рот “людських зубів”.

Як пише New York Post, 38-річний Браян Саммерлін рибалив у протоці Танжер, що неподалік від міста Крісфілд (штат Меріленд). Там йому удалося витягти рибу-вівчарку, вага якої становила 7,5 кг.

Раніше ми писали, що у Греції вівці з’їли чверть тонни канабісу.

Рибалка розповів про неймовірний улов

Браян Саммерлін розповів, що займався ловлею м’якого краба на глибині 4,5 м. Проте щось важке і велике перекусило волосінь.

Спочатку рибалка подумав, що це може бути чорний барабан, адже риба оборонялася і сильно трусила головою. Коли риба спливла біля його човна, то чоловік побачив, що це вівчарка. Така риба має зуби, схожі на людські. Це їй допомагає подрібнювати ракоподібних, які є основою його харчування.

Фото риби, яка побила рекорд 2020 року

Коли Браян побачив рибу-вівчарку, то одразу зрозумів, що його улов може побити рекорд штату, який встановив мешканець Меріленду 2020 року. Тоді рибалка спіймав рибину вагою 6,3 кг.

Риба Браяна була ж 7,3 кг, коли в середньому вона важить від 1,3 до 1,8 кг.

Департамент природних ресурсів штату Меріленд офіційно встановив рекорд, а вагу вівчарки підтвердили за допомогою сертифікованих ваг компанії Kool Ice and Seafood Company у Кембриджі.

За словами Саммерліна, його донька планує зберегти зуби цієї риби, аби покласти їх під подушку для зубної феї, адже вони схожі на людські.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦