Артист отримав подвійний перелом черепа та втратив пам’ять

Український артист Валерій Харчишин, який є фронтменом гурту “Друга ріка”, поділився історією, яку йому довелося пережити 2007 року. У вересні він потрапив у ДТП, через яку мало не загинув.

У YouTube-каналі “Наодинці” вийшло інтерв’ю з Харчишиним, в якому він розповів, що в той час перебував у важкому психологічному стані.

“Певне знецінення було себе. Період нерозуміння що робити з “Другою Рікою”, – пояснив він.

ДТП за участі Харчишина

Артист каже, що до моменту аварії не цінував життя та мало проводив часу з родиною. Він був багато чим не задоволеним. І це ДТП, каже Харчишин, “надіслало йому урок”.

“На тобі, хочеш зрозуміти як воно буває гірше? Хочеш зрозуміти, що таке життя, яку воно має вагу? На, дивись. І я такий прокидаюсь. Хто я. Де я. Що я. Втрата пам’яті, подвійний перелом склепіння черепа і втрата нюху”, – додав артист.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка змусила танцювати американців у Нью-Йорку.

Переосмислення після аварії

Валерій Харчишин каже, що зрозумів життя краще, коли пережив ту страшну аварію. Він вважає, що вона була для нього уроком.

“Я одразу зрозумів. Я був, на диво, ефективним після того. Я любив життя, людей. Я був вдячний за такий урок, я був вдячний, що залишився живий”, – поділився він своїм досвідом.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦