Зрадниця цинічно співала пісні українською мовою

Ані Лорак, яка останні 10 років живе та гастролює на Росії, відзначила свої 45-річчя. Вона святкувала цей день у Москві, розважаючи публіку, що зібралася на її концерт.

Концерт Лорак у Москві

На Росії концерти зрадниці масово скасовувалися, оскільки росіяни вважали, що вона зібрані з них гроші відправляє на ЗСУ. Масла у вогонь підливали й українські блогери, які запустили розважальний флешмоб “Спасибі Лорак за дрони”.

Від Лорак намагалися почути її позицію щодо війни в Україні, однак вона відмовчувалася, або називала війну “ця ситуація”, заявляючи, що вона “виступає за мир”.

Однак концерт у Москві Каролі Куєк (справжнє ім’я артистки) все ж зібрала, виступивши на сцені московського “Крокус Сіті Холла”.

На концерті вона повідомила, що частину вторгованих коштів відправить до благодійного фонду “Щасливе дитинство”, який допомагає дітям.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка змусила танцювати американців у Нью-Йорку.

Лорак згадала українське коріння

Під час концерту співачка виконала одну з пісень українською мовою. У ній звучали такі слова:

Я бачила ту душу, що горить,
І серце розривалося ночами,
А може ти мене хоча б на мить,
Як уперше поцілуєш до безтями.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦