Майбутній нареченій пощастило потрапити у комісійний магазин

Життя Еммалі Остерхудт з Бірмінгему, США перевернулося з ніг на голову, коли вона натрапила на неймовірну знахідку у комісійному магазині Goodwill.

21-річна студентка знайшла там дизайнерську весільну сукню, яка коштувала всього 25 доларів.

Дивовижна знахідка

Еммалі ще не заручена, але вона знайшла свою “сукню мрії” вже зараз, готуючись до майбутнього весілля. Її шлях до цієї знахідки був непередбачуваним та надзвичайним.

У своєму повідомленні в TikTok, Еммалі розповіла, що збиралася придбати рамки для фотографій в магазині Goodwill. Вона та її подруга вирішили завітати до відділу весільного вбрання, де виявилося, що діє 50% знижка. І тут відбулася справжня “весільна казка”.

Вона побачила сукню, яка блискуче пасувала до її фігури і була вражаючою. Ціна сукні була неймовірною — всього лише 24 долари 99 центів. Еммалі не вагаючись купила сукню мрії, і ця покупка виявилася її найкращим рішенням.

Дизайнери відреагували

Ця чарівна сукня-русалка була створена дизайнеркою Galia Lahav для колекції Galia. За даними бренду, їхні сукні є ексклюзивними й зазвичай коштують багато тисяч доларів.

Але історія не закінчилася тут. Коли бренд Galia Lahav дізнався про неймовірну знахідку в Goodwill, вони відправили привітальне повідомлення Еммалі. Глобальний менеджер зі зв’язків із громадськістю бренду заявила, що така знахідка — це щасливий випадок, і нагадала всім, що подібні “весільні дива” можуть трапитися із кожним.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦