Отара овець увірвалася в теплицю фермера

У Греції поблизу міста Альмірос отара овець виїла посіви коноплі, яку вирощував фермер у теплиці. Тварини знищили майже 270 кг рослинності.

Як повідомляє Newsweek, фермер вирощував терапевтичну марихуану, сподіваючись продати її місцевим фармкомпаніям. Однак вівці знищили весь його врожай.

Як вівці потрапили до теплиці

Видання пише, що коли пастух випасав отару, почалася злива, налякані тварини почали розбігатися. Вони помітили теплицю й вирішили там перечекати негоду. Там вони натрапили на коноплі.

Пастух каже, що після того випадку його вівці мали “дивну поведінку”, зокрема, вони високо стрибали. Також їхні рухи були не впевненими, їх наче погойдувало.

Реакція власника теплиці

Власник ферми Янніс Буруніс розповів, що він розлючений від такого випадку. Він пояснив, що спочатку його посіви були знищені через аномальну спеку цього літа, потім врожаї були знищені потужними зливами.

“Я не знаю, сміятися чи плакати… Стадо зайшло в теплицю і з’їло те, що залишилося. Я не знаю, що сказати, чесно”, – сказав чоловік.

Використання канабісу в медичних цілях

У Греції вирощування коноплі у промислових масштабах дозволене з 2017 року. Цьогоріч в Греції почав працювати перший в історії завод з виробництва лікарського канабісу.

Медичний канабіс — це рослинна сировина коноплі звичайної (Cannabis sativa), яка містить канабіноїди та здатна впливати на фізіологію людини, показуючи певний потенціал у терапії та профілактиці деяких хвороб та патологічних станів.

Пропонуємо дізнатися, як позбутися кульбаб в саду без хімії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦