Російське Міноборони встигло відзвітувати про “збиття” 5 ракет

22 вересня у Криму вибухи лунали у Севастополі та поблизу Бахчисарая. У мережі з’явилося фото, а згодом і відео з місця “прильоту”.

Що відомо про вибухи Севастополі

Кримські пабліки повідомили десь близько 14 години, що в окупованому Севастополі чути вибухи й у небі видно стовп диму з будівлі, в якій окупанти розмістили штаб Чорноморського флоту РФ.

Так званий “губернатор” Севастополя Михайло Развожаєв заявив, що по будівлі було завдано ракетного удару. Він закликав мешканців не підходити до місця інциденту.

У мережі показали фото, яке засвідчило, що вказана будівля має серйозні руйнування, з неї валив густий дим.

За даними кримчан, на місце прильоту виїхали до 30 карет швидкої допомоги.

Заява Міноборони РФ

Російське Міноборони заявило, що над Кримом було збито 5 ракет. За повідомленням відомства, у будівлі штабу загинула одна людина. Але згодом інформацію змінили – “за наявною інформацією, один військовослужбовець не загинув, а зник безвісти”.

Докази прильотів по штабу

Управління стратегічних комунікацій Збройних сил України офіційно підтвердило, що Сили оборони України завдали успішного удару по штабу командування Чорноморського флоту РФ.

У мережі показали відео, як ракета влучає у будівлю штабу, який вже горить.

Видання Sky News з посиланням на представника Повітряних сил ЗСУ повідомило, що по штабу росіян вдарили ракетами Storm Shadow.

Нагадаємо, уночі 18 вересня росіяни запустили майже рекордну кількість ракет та ударних безпілотників по Україні.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦