Серед загиблих є й офіцери

Загадкові смерті переслідують російських окупантів у Маріуполі Донецької області.

Російські пропагандисти заявляють, що до смертей їхніх бойовиків можуть бути причетні місцеві “партизани-націоналісти”.

Зокрема, зазначається, що в місті загинули 11 військовослужбовців окупаційної армії “при загадкових обставинах” (серед них було двоє офіцерів). Загиблим було від 23 до 42 років.

“Всі військові померли від раптової зупинки серця. Розтин показав, що проблеми з серцем були лише у трьох з них, причому серйозні — тільки в одного”, – зазначається у повідомленні.

Окупанти вважають, що причиною смерті їхніх бойовиків могло стати отруєння. Хоча розтин не показав її залишків у тілах загиблих.

Вони підозрюють, що проукраїнськи налаштовані жителі Маріуполя, яких росіяни називають “ждунами”, могли потруїти окупантів “чимось хитрим”, що швидко виводиться з організму.

Аби уникнути участі загиблих російські офіцери закликали військових армії РФ уникати вживання алкоголю чи продуктів, що їм будуть пропонувати місцеві жителі.

Нагадаємо, після смерті Пригожина його бойовики починають шукати нові місця для служби, де непогано платять. Зокрема, вони знаходять себе у структурах силового блоку Росгвардії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦