Експредставник ОП вважає, що українцям варто “щось змінити в собі”

Колишній радник Офісу президента Олексій Арестович вважає, що війна в Україні триватиме доти, поки “українці не змінять своє ставлення до світу”.

Чергову неоднозначну заяву він зробив на своїй сторінці у Фейсбуці.

Скандальна заява Арестовича

Колишній радник голови ОП написав: “Війна буде продовжуватися доти, доки ми не приймемо необхідність зазирнути всередину себе і змінити щось у собі та у своєму ставленні до світу”.

Новий прогноз Арестовича

18 вересня в етері ALPHA MEDIA він сказав, що війна проти росіян триватиме щонайменше 9 років.

На думку “експерта”, активна фаза протистояння може тривати до 2032 року. І навіть після завершення бойових дій українцям доведеться ще певний час боротися проти російських спецслужб та проти російської пропаганди.

“Ми з ними у конфлікті дуже надовго, і з цього треба виходити під час будівництва України як такої, усіх наших стратегічних планів. За певних умов є сценарій, де ми у гарячій фазі воюватимемо ще кілька років, можливо, аж до самого 2032 року”, – додав він.

Арестович вважає, що в Україні можливий сценарій ірано-іракської війни – дві держави постійно обстрілюватимуть території сусіда.

Раніше ми писали, чим займатиметься ГУР після перемоги України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦