Лідер КНДР підтримав російського диктатора та його окупантів

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин під час перемовин з російським диктатором Володимиром Путіним назвав відносини з РФ найпершим пріоритетом для КНДР.

Заява прозвучала, колі лідери РФ та КНДР проводили зустріч на космодромі Східний.

Що думає Кім Чен Ин про відносини Росія-КНДР

Лідер Північної Кореї вважає, що між країнами багато спільного – “дуже багато питань, включаючи політику, економіку та культуру”.

Також, за його словами, Пхеньян завжди підтримував і підтримує всі рішення Путіна як президента.

“Я сподіваюся, що ми завжди будемо разом у боротьбі проти імперіалізму”, – додав Кім Чен Ин.

Раніше ми писали, чому Росія не зможе зберегти Кримський міст та Чорноморський флот.

Війна Росії проти України

Окупацію росіянами українських територій та вбивство мирних українців лідер КНДР схарактеризував як “священну боротьбу для захисту свого державного суверенітету та захисту своєї безпеки на противагу гегемоністичним силам”.

Кім Чен Ин переконаний, що армія РФ “має бойовий дух і кипучу дійсність”.

“Глибоко переконаний: героїчна російська армія та народ блискуче успадкували традиції перемоги, впевнено продемонструють неоціненні переваги честі на двох фронтах: СВО та побудова сильної держави”.

Візит лідера КНДР до Росії

Кім Чен Ин прибув до РФ вранці 12 вересня. Під час зустрічі з Путіним лідери двох країн обмінялися думками про співпрацю та обговорили «чутливі сфери» (цитата речника Кремля Дмитра Пєскова).

Лідер КНДР виїхав із Пхеньяну спецпоїздом 10 вересня у другій половині дня. Потяг вирушив із Пхеньята. Він зупинився на станції Хасан у Приморському краї після перетину кордону. Далі спецпоїзд прибув до Уссурійська.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦