Є ознаки, що російський фронт руйнується

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко вважає, що війна в Україні може закінчитися раптово, якщо російські війська будуть вимушені покинути Крим.

“Це може бути пов’язано з декількома моментами. Наприклад, це може бути пов’язано з тим, що росіяни будуть вимушені тікати з півострова Крим. Це може стати переломним моментом, а в Донецькій та Луганській області не буде сенсу тримати свої позиції”, – сказав Коваленко в коментарі для ТСН.ua.

Коли скінчиться війна

Коваленко каже, що 2023 рік не стане переможним. Так само не буде переможним і 2024 рік.

“Скоріш за все, у 2024 році вона перейде у свій завершальний етап, але безпосередньо не закінчиться. Щодо того, якими можуть бути кордони після закінчення війни – це кордони тільки 1991 року”, – сказав він.

Він каже, що до кінця 2024 року Україна може увійти в завершальну фазу війни.

“У нас ще багато бойових задач, тому я не погоджуюсь з тим, що вже не буде активної фази”, – додав експерт.

Можлива раптовість

Експерт каже, що якщо Сили оборони України змусять російських окупантів залишити Крим, то окупаційні війська не будуть тримати позиції в Донецькій та Луганській областях.

Руйнування фронту

Коваленко вважає, що якщо ЗСУ звільнять окуповані Запорізьку та Херсонську області, то матимуть всі шанси зайти в Крим.

На питання про те, що може бути ознаками, передвісниками того, що російський фронт руйнується, Коваленко каже про наступне:

“Якщо таке відбудеться, то у 2024 році розпочнеться сценарій звільнення Криму. Він буде довгим. І це може стати каталізатором для швидшого звільнення Луганщини та Донеччини”, – сказав експерт.

Раніше ми писали, чому Росія не зможе зберегти Кримський міст та Чорноморський флот.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦