Умова – повернення до адмінкордонів 1991 року

Керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов вважає, що війна проти Росії може вважатися завершеною тоді, коли Україна поверне собі всі окуповані терористами армії РФ землі.

Буданов про завершення війни

Під час виступу на “Ялтинській Європейській Стратегії” в Києві головний розвідник країни нагадав, що мета українських Сил оборони єдина – російські окупаційні війська мають разом зі зброєю забратися з українських територій.

“Щодо моєї особистої позиції – це повернення до адмінкордонів 1991 року. Нічого тут змінитись не може, інакшого варіанту завершення цієї війни не існує”, – зауважив Буданов.

На його думку, змінюватися умови ці не можуть – бо тоді війна триватиме весь час.

“Прикордонні сутички ніколи не зупиняться, обмін ракетними ударами й ударами безпілотників буде продовжуватись”, – сказав Буданов.

Що сказав голова ГУР про звільнення Криму

Керівник ГУР раніше заявляв, що окупованому Криму варто готуватися до звільнення. Півострів будуть деокуповувати військовим шляхом. Тому він порадив мешканцям Криму сприяти розвідці та силам оборони.

“Ті, хто наробив дурниць, їм краще виїхати. А тим, хто чекає, треба готуватися і робити все для допомоги перш за все розвідувальним органам, ну і далі, коли вже війська підуть у відкриту. Для підтримки, для створення сприятливих умов. Для того, щоб це сталося просто швидше. І найбільш безкровно, як це тільки можливо буде зробити”, – сказав він.

Раніше Кирило Буданов заявив, що українська військова розвідка будує певну концепцію на післявоєнний період.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦