У Великій Британії в ДТП потрапила українка з двома дітьми – 6-річним сином та 15-річною падчеркою. Перед цим в автокатастрофі в Україні розбився їхній батько.

Дорожньо-транспортна пригода стала 3 вересня біля Ріпона в Північному Йоркширі на трасі А61, пише Dailymail.

Раніше ми писали, що у британському метро пасажири випадково потрапили на закинуту станцію.

Що відомо про автокатастрофу з українцями

ДТП з українцями в Британії

На досить небезпечній ділянці дороги сталася ДТП за участю двох автомобілів – сріблястого Vauxhall Meriva, синьої Toyota Aygo та двоповерхового пасажирського автобуса, що рухалися в одному напрямку.

Жінка та її сие, які перебували в Vauxhall Meriva, загинули. Згодом стали відомі імена жертв:

  • 35-річна Дар’я Бартєнєва з України;
  • 6-річний Ігор Бартєнєв.

15-річна Анастасія Бартєнєва, яка теж була в автівці, змогла вижити.

Сім місяців тому їхній батько теж помер внаслідок отриманих травм у ДТП, в яку потрапив в Україну.

Крім цього, водій автобуса та ще кілька пасажирів отримали поранення різного ступеня. Водія доставили до лікарні з пораненнями ноги, а деякі його пасажири поскаржилися на незначні травми.

Яка доля дівчинки, яка вижила в ДТП

Донна Чілкотт вже зібрала для дівчинки, уже сироти, понад 8000 фунтів стерлінгів. За її словами, цю українську родину тепло прийняли жителі міста Ріпон. Місцеві висловили їй співчуття.

Британка зауважила, що Анастасія була в Британії тільки п’ять тижнів. Вже зараз вона втратила всю родину. Тепер нею опікується друг родини.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦