Чотири рази королева Великої Британії ‘Єлизавета II одягала синій колір на весілля, які потім закінчувалися розлученнями.

Блакитне вбрання приносило невдачу, пише People. До прикладу, так королева одягалася на весілля доньки Анни 1973 року з Пітером Філліпсом, але їхній шлюб розпався. Така доля була шлюбу Діани з Чарльзом, Сари Йоркської з принцом Ендрю. Їхні стосунки закінчувалися нещасливо.

Раніше ми писали, що полюбляла невибаглива королева Єлизавета II до чаю. Проте зараз розповімо про яскраві вбрання монархині та їхній вплив на шлюби близького оточення королеви.

Весілля сестри королеви Маргарет 1960 року

Єлизавета ІІ вперше одягнула брання синього кольору на весілля своєї сестри принцеси Маргарет 1960 року та Ентоні Армстронга-Джонса. Її блакитну сукню розробив дизайнер Норман Гартнелл. Утім, подружжя розлучилося через 18 років спільного життя – 1978 року.

Весілля принцеси Анни та капітана Марка Філліпса

Королева також обрала синє вбрання на весілля своєї першої доньки – принцеси Анни, яка пов’язала своє життя з капітаном Марком Філліпсом 1973 року. У шлюбі Анна народила сина Пітера та дочку Зару, а вже через 19 років подружжя розлучилося.

Весілля принца Чарльза та принцеси Діани

У липні 1981 року відбулося весілля принца Чарльза та принцеси Діани. Туди Єлизавета одягнула блакитний ансамбль з сукні та капелюшка, перлинного намиста та рукавичок. Вже 1996 року пара офіційно оформила розлучення, хоч їхні стосунки зіпсувалися набагато раніше.

Шлюб Сари Фергюсон і принца Ендрю

Шлюб Сари Фергюсон і середнього сина королеви, принца Ендрю, який уклали 1986 року, також був нещасливим. На свято Єлизавета ІІ вбралася у синю сукню та капелюх такого ж кольору.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦