iPhone 14 від Apple є одним із найбільш затребуваних смартфонів у світі

У Китаї жінка прийшла до магазину електроніки та зупинилася біля стіки, де були розташовані мобільні телефони. Вона взяла у руки iPhone 14 від Apple та вже не змогла відпустити.

Інцидент з iPhone 14 в Китаї

Як повідомляє South China Morning Post, китаянка вирішила забрати телефон собі, але він був причеплений “протиугінним” дротом до стенда. Не гаючи часу, упевнившись, що на неї ніхто не дивиться, жінка почала гризти кабель.

Видання пише, що телефон коштував до 600 доларів. І щоб не платити такі великі гроші, жінка на прізвище Цю, яка мешкає в провінції Фуцзянь на південному сході Китаю, гризла кабель, аби забрати гаджет.

“Цю схилилася через прилавок перед вітриною, поклавши руку на телефон. Оглянувши пристрій, вона почала жувати прикріплений до нього захисний трос і повністю відкусивши кабель, поклала телефон у сумку та вийшла з магазину. Протягом усього інциденту вона удавала, що гортає телефон, як звичайний клієнт, щоб ніхто її не запідозрив”, – пише видання.

Як зловили крадійку

Менеджер магазину каже, що під час крадіжки спрацювала сигналізація. Але персонал не помітив нічого незвичайного, підійшовши до жінки. Лише коли Цю вийшла з магазину, вони помітили зниклий телефон і обірваний кабель.

Коли правоохоронці переглянули записи з камер спостереження, вони зателефонували у поліцію. Жінку затримали біля її будинку через 30 хвилин після скоєння злочину.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦