На Росії офіційно запустили процес “часткової мобілізації”

У соцмережах шириться документ, в якому значиться, що міністр оборони Росії Сергій Шойгу наказав мобілізувати ще 200 тисяч людей на війну в Україну. Це має статися до 1 листопада.

Мобілізація в Росії

В опублікованому наказі Шойгу (правдивість документа офіційно не підтверджена), Міноборони РФ ставить завдання за два місяці призвати до війська 200 тисяч осіб.

Шойгу наказав військовим комісаріатам “у взаємодії з представниками органів місцевого самоврядування” в межах часткової мобілізації організувати призов на військову службу 200 000 громадян.

Згідно з копією документа, наказав було видано 4 серпня, а набуде чинності він 11 вересня.

Раніше в Головному управлінні розвідки Міноборони України заявили, що Путін боїться тривалої війни з Україною. Представник ГУР Андрій Юсов зауважив, що у Москві відбуваються намагання створювати ілюзію, що в країні все добре, хоча кремлівська влада шукає варіанти закінчити війну.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦