У США стався цікавий інцидент з собакою породи хаскі на кличку Сторм, який пішов з дому та опинився на концерті гурту Metallica.

Курйозну історію розповіла власниця 23-річна Арізбет Хуртадо, пише Mirror. Пошуки домашнього улюбленця тривали два дні, але знайшли його на стадіоні Софі в Інглвуді, Каліфорнія. У той час Metallica давала там концерт, а Сторм просто насолоджувалася музикою.

Раніше ми писали, що найвищий собака у світі Зевс захворів на рак.

Як собака потрапив на концерт Metallica

Собака прийшов на концерт Metallica

У перший день зникнення Сторм Хуртадо їздила околицями три години, але це не дало жодних результатів. Наступного дня власниця з батьками знову почали шукати собаку. Згодом оголошення про зникнення дали в інтернеті.

Виявилося, що Сторм просто сиділа на стадіоні разом з іншими фанатами Metallica і насолоджувалася концертом.

Знайшли пухнасту волонтери The Animal Hope & Wellness Foundation, які подуимали, що її кинули і тепер вона потребує нової родини. Собаку відвезли до ветеринара та стерилізували. Зрештою господарів все ж знайшли. Власниця ще й отримала чек на 200 доларів за стерилізацію.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦