Фінансові аналітики спрогнозували ситуацію з доларом та євро після того, як 29 серпня Нацбанк пом’якшив валютні обмеження.

Як пише OBOZREVATEL, Андрій Шевчишин нагадав про зростання попиту на готівкову валюту восени. У цей час обмінники традиційно підвищують ціни на долар та євро щодо гривні. Така ситуація збережеться у вересні поточного року.

Раніше ми писали про дві купюри долара та євро, які не варто зберігати вдома.

Як зміниться курс долара на 2023 рік

Курс долара в Україні - обмін валют

Шевчишин зауважив, що досить важко прогнозувати курс долара на осінь 2023 року. Проте точно не буде падіння гривні, оскільки НБУ накопичив достатньо резерву для стримування різкої девальвації гривні. Обвалу гривні до 39-40 грн/долар Нацбанк не допустить.

Керівник аналітичного відділу Concorde Capital Олександр Паращій заявив, що курс долара восени 2023 року залишиться на рівні 37 грн/долар, можливі коливання у 50 копійок. При цьому готівкова стабільність триватиме до кінця поточного року.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦