У Львівській області стався гучний скандал у громадському транспорті. Там жінка говорила про вдячність Москві за СРСР та про те, що України більше не буде.

Прокуратура Львівщини повідомила, що інцидент стався у Червоноградському районі, де жінка поконфліктувала з водієм та пасажирами маршрутки.

Раніше ми писали, що на Хмельниччині жінка заявила про знущання під час пологів.

Мешканка Червонограда прославляла «світле минуле СРСР»

Львівська маршрутка - новини Львів

Місцева жителька згадала про якесь “світле минуле” СРСР та кричала, що України скоро зовсім не стане, у маршрутці в місті Сокаль Львівської області. Також вона лаяла українців. Пасажири зафіксували все на відео та оприлюднили запис у соцмережах. Тоді й справою зацікавилися українські правоохоронні органи.

59-річнцій жінці, яка виявилася фанаткою “руского міра”, загрожує штраф або ув’язнення за розпалювання національної ворожнечі та ненависті. Розмір штрафу може становити 8500 грн. Справа вже передана до суду.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦