З початком нового опалювального сезону російські окупанти можуть посилити масовані обстріли українських міст та сіл.

Військово-політичний оглядач групи “Інформаційний спротив” Олександр Коваленко вважає дивним, що росіяни не обстрілювали Україну на День незалежності, 24 серпня. У коментарі ТСН.ua зауважив, що вони не витратили наявний боєкомплект, який тривалий час накопичували. Йдеться про ракети Х-101, Х-555 та інші.

Раніше ми писали, скільки ракет залишилось в РФ.

Росія накопичує ракети: що відомо

Масований обстріл РФ - росія

Коваленко пояснив, що станом на кінець серпня 2023 року росія могла накопичити понад 30 ракет Х-101, Х-555. Також російські військові експериментують з траєкторіями та використовують нові маршрути.

Крім цього, РФ накопичує й інші види ракет, займається виробництвом боєкомплектів. Ймовірно, росіяни готуються до серії масованих обстрілів в період опалювального сезону.

Ракетний терор РФ

Росія накопичує ракети - РФ

Колишній речник Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов заявив з посиланням на дані ГУР, що росія має в запасі та накопичених – декілька сотень ракет.

За його словами, у ворога є ресурс, але він цілитиме туди, де Україна має бойовий потенціал, у транспортну інфраструктуру, логістичні об’єкти тощо. Росія намагатиметься знищити бойові можливості України.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦