Російський диктатор владімір путін та його оточення бояться довгої війни, про що свідчить риторика кремлівської пропаганди.

Представник ГУР Міноборони України Андрій Юсов в етері телеканалу FREEДОМ заявив, що росія вже пройшла “точку неповернення” і “червоні лінії”.

Раніше ми писали, як Путін загубив годинник і не зміг дізнатися час.

Росія заганяє себе у глухий кут

Путін - війна в Україні

Юсов вважає, що багато представників путінського режиму, зокрема бізнес-еліт, розуміють про стратегічний глухий кут та ймовірність програшу у війні. Росія за майже два роки не змогла досягнути жодної поставленої військової цілі, влаштовуючи тільки геноцид.

За його словами, хоч і кремлівська пропаганда говорить про можливість вести довгу війну, але такого посилу поки немає.

Кремль намагається підірвати ілюзію нормальності

Володимир Путін Vladimir Putin - війна в Україні - чого боїться Путін - страхи путіна
Володимир Путін, Vladimir Putin

Представник ГУР наголосив, що у Москві відбуваються намагання підірвати ілюзію, що в країні все добре. Внутрішній аудиторії розповідають, що так звана “СВО” триває за планом, а з зарплатами і пенсіями буде все нормально. Проте це свідчить про страх путіна та його оточення щодо довготривалої війни. В іншому випадку, риторика РФ була б зовсім іншою.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦