Крісло міністра Резніков проміняє на посаду посла у Британії

Міністр оборони України Олексій Резніков буде звільнений – його відправлять послом до Великої Британії. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк. Його інформацію підтвердив й інший нардеп – Олексій Гончаренко.

Чому звільняють Резнікова

Громадська діячка Марія Барабаш стверджує, що міністра оборони вирішили замінити після низки корупційних скандалів, які впливають на рейтинг президента Зеленського.

За її словами, “про заміну Резнікова в Офісі президента думали давно, але не могли підібрати потрібну заміну, яка влаштує західних партнерів і буде лояльною до президента”.

Вона вважає, що Резнікова варто було звільнити вже давно, проте в ОП гальмували цей процес, оскільки у команді президента “кадровий голод” та “проблеми з комунікаціями”.

Хто замінить Резнікова

Зазначається, що міністра “приберуть” вже на початку вересня. На його місце пророкують голову Фонду держмайна Рустема Умєрова.

Депутат Гончаренко написав у Телеграм-каналі: “Підтверджую ранкові інсайди щодо нової кандидатури на пост міністра оборони. Зараз дійсно розглядають на цю посаду нинішнього очільника Фонду держмайна Рустема Умерова. Саме він реальний кандидат”.

Пропонуємо також почитати, чому Зеленський анонсував нові гучні справи щодо військкомів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦