У CNN розповіли, чого очікувати в найближчому майбутньому росії на тлі повномасштабної війни проти України.

Наукова працівниця Євразійського центру Carnegie Russia у Берлін Олександра Прокопенко висловила думку, що РФ здатна фінансувати війну в Україні близько року. Далі перед керівництвом країни-окупантки стоятиме вибір: завершувати бойові дії або заганяти російських громадян у ще більшу бідність. Про це йдеться у матеріалі CNN.

Раніше ми писали, як Китай допомагав Росії на окупованих територіях України.

Росія може воювати ще рік

Війна в Україні - доля росії - контрнаступ ЗСУ

За словами Прокопенко, росії буде потрібно підняти податки або зменшити витрати на утримання доріг, шкіл, тощо. Адже пріоритетом стануть військові витрати, які “зжиратимуть” бюджет.

Інший експерт з Capital Economics вважає, що незабаром росія буде змушена покривати свій бюджетний дефіцит і не виключено, що у РФ підвищать податки для економічного сектору, особливо банків та енергетичних компаній.

Зауважується, що великі російські фірми досі підкоряються владі. Якщо держава почне ще більше втручатися у життя бізнесу, то рівень життя в РФ значно знизиться.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦