Британець Раян Говард власноруч створив копію робота “Джонні 5” з культового фільму “Коротке замикання”, який вийшов у 1985 році, і тепер разом з ним ходить до пабу.

Як пише dailystar.co.uk, 34-річний батько двох дітей вклав більш як 20 тисяч фунтів, щоб відтворити повнофункціональну копію робота вагою 200 кг. Його створенням він займався у гаражі.

Раніше ми писали, що у США море викинуло на пляж пляшку із таємним посланням.

Чоловік за шість років побудував робота з фільму

Джонні 5 - фільм Коротке замикання

Раян Говард навіть змінив місце проживання, бо у сімейному будинку він не поміщався. Він мешкав у будинку з прибудовою та за створенням робота проводив 14 годин щодня, не відпочиваючи навіть на свята.

За його словами, існує тільки два роботи “Джонні 5”, які цілком функціональні. Зріст машини становити 183 см і він може навіть говорити, танцювати, але потрібно запрограмувати.

Робот Джонні 5

Робот вже об’їздив всю Британію та готуються до подорожі в Техас.

Як реагують люди на “Джонні 5”

Робот Джонні 5 - фільм коротке замикання

Творець робота зауважив, що люди дуже дивно реагують на Джонні. Дехто навіть плакав, хтось – посміхається, інші ж – фотографуються.

Говард дуже щасливий, що родина розуміє його захоплення. Проте спочатку винахід мав просто прикрашати кімнату, а став повнорозмірною робочою копією “Джонні 5” з моторами та деталями, надрукованими на 3D-принтері.

Чоловік разом з батьком запросили Джонні до бару, куди той і прийшов.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦