На пляжі у США відпочивальники знайшли пляшку із запискою, яку відправила мешканка Ірландії

На пляжі у Вайлдвуді США під час прибирання сміття відпочивальники знайшли скляну пляшку із запискою всередині. Як з’ясувалося, послання було відправлене мешканкою Ірландії 17 липня 2019 року. Вона підписала свою записку “Аойфе”.

Про цю історію повідомляє телеканал WPVI-TV.

“Вітаю з Ірландії. Я кинула цю пляшку в море, щоб хтось знайшов інший день. Можливо, вона потрапила в Африку чи Ісландію! Я не знаю, чи хтось це знайшов, але я сподіваюся, що вона знайдеться!”, – було написано на шматку паперу.

Неймовірна знахідка

Френк Болджер, який знайшов пляшку із посланням, вирішив знайти таємничу особу, яка відправила цю записку. І йому це вдалося.

Чоловік каже, що спочатку про знахідку повідомив у соцмережах, а потім про це повідомили ЗМІ. Зрештою інформацію про дивну знахідку показали й у новинах в Ірландії.

Чи вдалося знайти власницю записки

Коли журналісти розповідали про знайдену на пляжі пляшку і запискою, мешканка м. Брея в Ірландії Айофе Бірн впізнала своє послання.

Айофе Бірн зв’язалася з Френком Болджером електронною поштою, а потім вони поспілкувалися телефоном.

Болджер дуже хотів знати, чому вона взагалі написала це повідомлення.

Дівчина сказала, що своє послання вона вкинула у море в Ірландії 17 липня 2019 року. І, як з’ясувалося, через 4 роки й один місяць його викинуло на берег у Джерсі.

Тепер, після того, як Айофе Бірн зв’язалася з Френком Болджером, вони домовляються про зустріч, оскільки не вважають випадковістю, що саме Френк знайшов послання Аойфе.

Пам’ятаєте вірусний мем 2013 року про здивовану дівчинку? Подивіться, як вона виглядає тепер.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦