Росіяни донесли на своїх же ж громадян, тільки неповнолітніх. Двох дітей 7 та 11 років було затримано через слова про підтримку України.

В Ізобільному, що в Ставропольському краї РФ, стався інцидент з дітьми, які на вулиці вигукували “Слава Україні!”. Їх затримали правоохоронні органи, розповіли у Telegram-каналі “Осторожно, новости”.

Раніше ми писали про двох сестер з Києва, які танцювали серед могил загиблих українських захисників.

У РФ за доносом затримали дітей 7 і 11 років за “Слава Україні”

Російська поліція затримала двох дітей за Слава Україні

Мешканець міста Ізобільне повідомив, що біля його дому двоє дітей, які мали ромську зовнішність, кричали гасла, у яких вихваляли Україну. Саме він був ініціатором їхнього затримання.

“Небезпечні екстремісти” навчаються у 1-му та 5-му класі. Їх затримали та відвезли до поліцейського відділку. Там діти пояснили, що такі слова почули по телевізору і не розуміли їхнє значення.

Російські силовики не залишили без реакції такий “тяжкий злочин” та почали перевірку батьків цих дітей. Матеріали справи щодо самих винуватців направили до комісії щодо неповнолітніх.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦