Очільник приватної військової компанії “Вагнер” Євген Пригожин пророкував власну загибель. Це сталось перед падінням його приватного літака у Тверській області РФ.

Такою інформацією поділився військовий журналіст Юрій Бутусов у Telegram-каналі “БУТУСОВ ПЛЮС”.

Читайте також: “Пригожин помер насправді? Експерти спрогнозували наслідки для РФ”

Пригожин помер в авіакатастрофі

Бутусов поширив відео з Пригожиним, у якому той напророкував свою смерть. Керівник “вагнерівців” сказав, що росія – на межі катастрофи. Він не міг мовчати, хоч знав, що його за це можуть вбити.

Пригожин порівняв росію з літаком, який розвалюється, якщо не відрегулювати усі гвинтики.

Своєю чергою Бутусов саркастично вказав на російські медіа, які не поширюють такі відео.

Смерть Пригожина: як відреагували у Кремлі

Смерть Пригожина - Авіакатастрофа з Пригожиним

У Кремлі заявили, що авіакатастрофа у Тверській області, у якій загинув Пригожин, ніяк не пов’язана з адміністрацією владіміра путіна. Такі заяви назвали “абсолютною брехнею”.

Проте військові експерти переконані, що це помста путіна за бунт “вагнерівців”, похід на Москву та різкі заяви самого Пригожина з критикою російською влади.

За словами секретаря РНБО Олексія Данілова, падіння літака Пригожина 23 липня свідчать про початок транзиту влади на росії.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦