Військове керівництво України ухвалило рішення про посилення мобілізації найближчим часом у деяких регіонах.

Планові мобілізаційні заходи будуть посилені у Харківській області, заявив заступник начальника Харківської обласної військової адміністрації Роман Семенуха під час міжвідомчої наради з цього питання. Про це йдеться на сайті ОВА.

Раніше ми писали, що командири Нацгвардії присвоїли 14 млн “бойових”.

Посилення мобілізації в Україні

На нараді щодо мобілізаційних заходів взяли участь представники СБУ, ДБР, Нацполіції, районних військкоматів та начальник Харківського обласного ТЦК та СП, голови районних ВА та громад регіону.

Основним питанням, яке розглядалося на офіційній зустрічі, було сприяння мобілізаційним діям у Харківській області.

Мобілізація 2023: які рішення ухвалили на нараді

Мобілізація 2023 - призов 2023

Семенуха зауважив, що нині держава поставила конкретні плани, які треба виконувати. Тому Харківська ОВА буде посилювати співпрацювати з регіональними військкоматами та допомагатиме українських захисникам/захисницям.

Також на нараді розв’язували питання щодо створення комісій з розгляду питань, що пов’язані з плановою мобілізацією під час воєнного стану. Їх будуть створювати по всій області.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦