Деякі люди знайшли цікавий спосіб оптимізувати витрати та зекономити споживання електроенергії завдяки простому трюку з банкнотою.

Як відомом, холодильник працює і вдень, і вночі, тому споживає багато електроенергії. Точно з’ясувати, скільки саме, допоможуть паперові гроші.

Раніше ми розповіли, як за 5 хвилин позбутися плісняви у пральній машині.

Лайфхак з холодильником

Якщо двері холодильника зачинені нещільно, то збільшується споживання електроенергії. Особливо це у тих випадках, коли резина навколо дверцят зношується, через що пропускає тепле повітря всередину.

Банкноту використовують саме для того, щоб перевірити, чи справді гума вже зносилася. Її потрібно прилаштувати між дверцятами та полицею, зачинити холодильник та спробувати витягнути її у такому стані. Якщо купюра витягується легко, то гуму треба замінити, бо вона зносилася.

Інші способи економії електроенергії

Лайфхак з холодильником

Найпростішим способом економії є полагодити уже наявну гуму. Для початку помийте її за допомогою мийного засобу та розігрійте феном з обох боків. Тепле повітря зробить резину більш піддатливою і завдяки цьому вона краще повторюватиме контури.

Також важливою є температура всередині холодильна, якщо вона дуже низька, то споживання електрики зросте. Аби такої ситуації не сталося, то перевірте це в інструкції. Оптимальна температура – від 3 до 5 градусів, а для морозилки – до -18 градусів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦