Охоронцям ТЦ не сподобалося відверте декольте відвідувачки

У Бразилії охоронці торгового центру зробили зауваження дівчині через її вбрання та попросили її покинути будівлю. Дівчина вважає, що їм не сподобався її “убогий одяг”.

Суть скандалу

У своєму Instagram Джаяна Ліма розповіла, що прийшла до торгового центру у місті Санта-Катаріна, вбрана у білий топ з довгими рукавами, коротку спідницю, гольфи та кросівки. Волосся вона розпустила й воно прикривало її збільшені в об’ємі груди.

Дівчина каже, що ця ситуація її принизила, вона вважає, що її одяг був достатньо нормальним, оскільки на вулиці було спекотно. Вона каже, що з другом підіймалися ескалатором і знімали відео – як це робить більшість людей.

“Я знаю, що мої груди великі та привертають увагу, але я люблю їх… Я не знімала жодних вітрин, нічого такого, що порушувало б закон, або того, щоб я заслуговувала на публічне приниження”, – розповіла Джаяна.

Реакція охоронців

За її словами, до неї підійшов двометрового зросту чоловік й почав кричати, намагаючися забрати її телефон.

“Він викликав двох інших охоронців…, увесь торговий центр дивився на мене, і здавалося, що я зробив щось жахливе – пограбування, чи вчинила інший злочин. Дуже сумно бачити, як ми, жінки, страждаємо. Поважати жінок – означає розуміти, що вона може бути ким завгодно, бути домогосподаркою чи носити декольте, ми заслуговуємо на повагу”, – додала дівчина.

Вона також каже, що охоронці завели її в підсобку та вимагали, аби вона видалила всі відео з телефона, зняті у торговому центрі. Коли вона це зробила, її відпустили. Однак дівчина встигла зберегти відзняте відео в iCloud. Їх вона і виклала в Instagram.

Джаяна додала, що коли охоронець спілкувався з нею, то сказав таку фразу: “Як тільки ти прийшла в цьому одязі, я спостерігав за тобою”. Тобто, каже дівчина, охоронці були не проти того, аби вона щось знімала в ТЦ, а просто вважали її вбрання недоречним.

Пропонуємо дізнатися, який вигляд має чоловік, який за кілька років схуд на 300 кілограмів.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦