Переважна більшість українців не готова до компромісів з агресором задля припинення війни

За результатами дослідження, проведеного фондом “Демократичні ініціативи” імені Ілька Кучеріва, майже 100 відсотків громадян України не готові до компромісів з Росією щодо миру, якщо натомість росіяни заберуть окуповані ними території.

Що думають українці про війну

Готові піти на поступки лише 4,8% громадян України, якщо натомість припиниться війна.

Обміняти мир на членство до НАТО готові 18 відсотків українців.

Соціологи також поцікавилися, чи потрібно зменшувати чисельність армії в Україні у разі настання миру. За таку ініціативу готові голосувати 13 відсотків громадян.

Двомовність в Україні

Що стосується російської мови, то лише п’ята частина українців вважає, що на такий крок заради миру можна було б піти. 75% українців вважають, що російська мова не повинна мати статус офіційної в Україні.

Результати дослідження свідчать про те, що переважна більшість українців не готова до компромісів з агресором задля припинення війни. Український народ готовий битися за свою свободу і незалежність до кінця.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦