Пекін надсилає росіянам все необхідне для копання траншей в Україні

У статті в The Wall Street Journal під назвою «Бум торгівлі з Китаєм сприяє посиленню військових зусиль Росії» стверджується, що «Китай відіграє все більш важливу роль у підтримці економіки Росії”.

Пекін звинуватили у сприянні посиленню військових зусиль Росії. Видання спирається на останні торговельні дані між РФ та Китаєм.

Китай став на бік Росії

Зазначається, що Пекін постачає цілу низку товарів, у тому числі деякі з потенційним військовим застосуванням – серед них мікрочипи та екскаватори для риття траншей.

Журналісти The Wall Street Journal стверджують, що Китай для Росії став основним джерелом товарів і компонентів, яких вона потребує через запроваджені проти економіки РФ санкції.

Стверджується, що через Китай Росія досі торгує своєю нафтою та газом.

“Зростаючі економічні відносини є центральною частиною зусиль двох країн об’єднатися проти того, що їх лідери описують як зусилля Заходу стримати їх”, – додали у WSJ.

Збройні Сили України завзято знищують російських загарбників: щоб підтримати їх, ви можете підтримати їх донатами на «Повернись живим» та «Сталеві крила». Станьте частиною історії та захистіть Україну, приєднуйтесь до "Гвардії Наступу". 🇺🇦